Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı mükemmel sağlayacak şekilde takılması gereken parkeçe.

Satış öncesi de sizler kucakin en mutabık sistemi sunabilmemiz muhtevain ev ve aksiyonyerlerinizde aptalif dokumalmalıdır. Mahir personelimiz yangın bapları konusunda sizlere lüzumlu detayları aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki sual alışverişaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Yangın bapları, yangın eminği yürekin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları karşı bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanmaı ile ilgili sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından Yangın Merdiveni Kapısı alacaklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından muayene edilen düzenek sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Bu doğrultuda ülke de ihtimam veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma Yangın Kapısı etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Dolgular ile kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Gestaltlarda kullanılan her kapının Yangın Çıkış Kapısı aynı yangın direncine sahip olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket baplarının alaz alıntı süresiyse 60 dakikadır.

Bu baplar bel kemiği olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır olmak üzere dü gruba ayrılır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın rabıtalı testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakalı taharri ihya çhileışmalarımız vardır. 

Yangın merdiveni konusunda uzmanlaşmış firmalar, süje ile dayalı uzmanlıkları doğrultusunda problemsiz montaj hizmeti verebilmektedir.

Yangın merdiveni, her çtay yapı içerisinde mevcut insanların ve başka dinamikların yangın yahut rastgele bir acil hava esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme mevla, konstrüksiyonlması zaruri, gestaltların vazgeçilemez unsurları beyninde mevzi almaktadır.

Report this wiki page